artikel

Fabienne Chapot opent winkel in Antwerpen

Fabienne Chapot heeft op 5 oktober een winkel geopend in Antwerpen. Het is de tweede winkel van het merk, dat al zeven jaar een winkel heeft in de Hartenstraat in de Negen Straatjes in Amsterdam.

De eerste buitenlandse winkel van Fabienne Chapot bevindt zich aan de Schrijnwerkersstraat in Antwerpen en telt een winkeloppervlakte van zeventig vierkante meter. De rekken en displays in de winkel hebben glooiende vormen en zijn een moderne interpretatie van de Memphis stijl uit de jaren ’80, met felle kleuren, messing elementen, zijden behang, moderne kunst en vintage meubels.

Internationale expansie

De opening van de tweede winkel is de eerste stap richting internationale expansie. Onder leiding van retaildirector Jan Willem Verbaan gaat Fabienne Chapot de komende twee jaar winkels openen in onder andere Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië. In maart staat een winkelopening in Haarlem op de planning. Eind 2020 moeten er acht tot tien winkels in Nederland zijn, vertelt Fabienne Chapot tijdens een rondleiding door het nieuwe hoofdkantoor aan de Herengracht in Amsterdam.

Kijk binnen in de nieuwe winkel in Antwerpen:

Fabienne Chapot in Antwerpen

Fabienne Chapot in Antwerpen

Winkel Fabienne Chapot Antwerpen

Bron: Textilia

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Kom langs
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel ons
+31 (0)20 229 29 29

Mail ons
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.