Superhero Breadcrumbs

Projectdetails

Omschrijving: 

Het voorraadbeheersysteem van Softwear heeft een koppeling met SportMonitor 2.0. Dragen de producten in je assortiment bij aan de winst? Hoe is je omzet in vergelijking met andere ondernemers in de branche? Is het aantal verkochte artikelen per bon meer of minder dan het gemiddelde van de sportbranche? Heeft het weer invloed op je omzet? Zonder inzicht in je cijfers mis je de kans om omzet te verhogen.

Om dit inzicht te krijgen kun je je gebruik maken van de koppeling met SportMonitor 2.0: een compleet systeem om je van cijfers te voorzien. Je eigen cijfers, maar ook die van de branche. Volledig geautomatiseerd en dus zonder handmatige invoer.

Deze koppeling zorgt ervoor dat in het weekend de omzetgegevens van de deelnemers via een beveiligde internetverbinding worden getransporteerd naar de centrale database van Sportmonitor 2.0. Door het beschikbaar stellen van deze gegevens krijgt u een berg aan informatie terug, die u kan helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

 

Nu aanvragen      Terug naar onze oplossingen

 

Geschikt voor: 
Detailhandel
Softwear koppeling met SportMonitor 2.0

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.