Superhero Breadcrumbs

Edu Sport is een sportwinkel in het centrum van Staphorst met een assortiment dat bestaat uit artikelen op het gebied van voetbal, indoor, fitness, wandelen en hardlopen.

[row][col class="col-md-6"]

Bij het oprichten van zijn sportwinkel was Eduard op zoek naar een goed voorraadbeheersysteem. Hierbij had hij twee duidelijke eisen; geselecteerd werd op de functies en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Op advies van inkoopcombinatie Euretco kwam Eduard bij Softwear terecht, met wie hij na de demo van het systeem een samenwerking aangaat.

De verschillende functionaliteiten die het systeem van Softwear biedt waren een van de doorslaggevende factoren voor Eduard om te kiezen voor Softwear als leverancier.

Voor een complete overzicht van de funtionaliteiten klikt u hier.  

Tevens vond Eduard het, als startend ondernemer, belangrijk dat hij de gegevens uit de back-office zou begrijpen. Eduard: ‘Omdat ik totaal geen ervaring heb in de hele detailhandel, wil ik gegevens kunnen aflezen die ik wél snap en wél begrijp. Niet dat als ik in mijn voorraad om me heen kijk, ik denk: hé, er zijn niet meer zoveel doosjes van; daar kan ik nog wel een paar van bijbestellen, terwijl dit misschien helemaal niet goed loopt en het er al heel lang staat. Dit kan ik allemaal op een duidelijke manier uit het systeem halen dus dat vind ik een heel groot voordeel, de gebruiksvriendelijkheid is erg hoog.’

[/col][col class="col-md-6"][/col][/row]

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.