Superhero Breadcrumbs

Tassenmuseum Hendrikje is het grootste tassenmuseum ter wereld waar de collectie tassen in het museum een verhaal vertelt over veranderingen in de geschiedenis vanaf de Middeleeuwen. In de uitgebreide museumwinkel is een breed assortiment aan tassen en accessoires van Nederlandse en buitenlandse ontwerpers, kaarten, boeken en cadeau-artikelen te vinden. Deze winkel is verkozen tot beste museumwinkel van Amsterdam.

[row][col class="col-md-6"]

Het oude voorraadbeheersysteem in de museumwinkel van tassenmuseum Hendrikje vergde veel tijd voor het invoeren van artikelen, bevatte slechts oppervlakkige rapportages en bood beperkte mogelijkheden. Genoeg redenen om uit te kijken naar een nieuwe leverancier. Na uitvoerig onderzoek werd gekozen voor Softwear.

Shopmanager Monique: ‘Met ons oude systeem konden wij niet zoveel. De rapportages waren bijvoorbeeld niet zo uitgebreid en ik was heel veel tijd kwijt aan het invoeren. In het systeem moest ik namelijk voor iedere kleur en artikel een apart artikel aanmaken. Wanneer ik bijvoorbeeld één tas had in zes kleuren, moest ik zes aparte artikelen invoeren, ik wilde dit natuurlijk in één artikel kunnen invoeren.’

Tijdens de zoektocht naar een nieuw voorraadbeheersysteem bezocht Monique verschillende winkels en museumshops, hier onderzocht zij van welk systeem gebruik werd gemaakt en hoe deze beviel. Tevens bezocht de directrice een netwerkbijeenkomst voor ondernemers, de informatie die zij hier over Softwear ontving sprak haar aan. Gezamenlijk zorgde dit ervoor dat uit alle leveranciers voor Softwear gekozen werd.

[/col][col class="col-md-6"]tassenmuseum Hendrikje[/col]

De aanschaf van het nieuwe kassasysteem bracht vanaf het begin af aan veel voordelen met zich mee. Monique: ‘Ik ben heel blij met de rapportages die ik uit het systeem kan halen, ondanks dat ik waarschijnlijk maar één vierde van alle rapportages gebruik die mogelijk zijn. Ook ben ik enorm blij met de helpdesk, ik word goed geholpen en serieus genomen. De gebruiksvriendelijkheid is ook erg hoog, in het begin was het natuurlijk wel even zoeken maar na een week was iedereen al aan het nieuwe systeem gewend’.  

Op de vraag of Monique het systeem zou aanbevelen vertelt zij: ‘Er zijn verschillende mensen die mij gevraagd hebben of Softwear bevalt, hierop heb ik volmondig ja geantwoord.’

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.