Superhero Breadcrumbs

De Jong Fashion is een verkoopkantoor dat gevestigd is in Amsterdam en zich bezighoudt met het verkopen en in de markt brengen van sterke, eersteklas modemerken.

[row][col class="col-md-6"]

Met veel plezier werkte De Jong Fashion jarenlang met een zelfgemaakt voorraadbeheersysteem. Tóch werd dit systeem op een gegeven moment te beperkt; om met de tijd mee te gaan ontstond de behoefte naar de ondersteuning van een gespecialiseerd bedrijf. Voordat de modegroothandel de keuze voor Softwear, neemt de eigenaar een kijkje bij de eerste groothandel die gebruik maakt van het Softwear-systeem.

Inmiddels maakt De Jong Fashion al 15 jaar met veel plezier gebruik van het voorraadbeheersysteem van Softwear. ‘Softwear is een fijn programma, het is makkelijk te begrijpen; als we nieuwe mensen hebben die ik het moet uitleggen duurt het een uurtje. In het systeem kan je maar één kant op, dit is een groot voordeel aan Softwear; het is niet met allemaal toeters en bellen en heel gebruiksvriendelijk waardoor je nooit fouten maakt’, aldus Kees-Willem.

Naast het basispakket maakt De Jong Fashion gebruik van de koppeling aan hun financiële pakket. Kees-Willem: ‘Deze koppeling is net sterk verbeterd, hier ben ik heel blij mee. Hij is bijvoorbeeld voor de periodes veel moderner geworden. Je kunt gewoon per maand of week inlezen’.

[/col][col class="col-md-6"][/col][/row]

In het systeem van Softwear zit de koppeling niet standaard inbegrepen, wél kan hij als optionele module worden gekozen. Softwear is geen financiële administratie waardoor de facturen die u binnenkrijgt van uw leverancier niet in Softwear worden geplaatst. In het systeem zet u wél de inkopen neer maar de daadwerkelijke facturatie met bankgegevens plaatst u in een apart systeem. Met dit systeem heeft Softwear een koppeling waardoor alles automatisch in het systeem wordt geladen. 

Of Kees-Willem het systeem zou aanbevelen aan andere groothandels? Kees-Willem: ‘Ja, dit heb ik toevallig laatst gedaan, binnenkort komen ze bij me kijken. Het systeem is overzichtelijk, je hoeft geen IT’er in huis te hebben en bij Softwear werken aardige gasten’.

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.