Superhero Breadcrumbs

Projectdetails

Omschrijving: 
 • Artikelinvoer

  U kunt in Softwear gemakkelijk uw eigen artikel ingeven. Denk aan omschrijving, kleuren, maten, voorraden etc. 
   

 • POS-display

  Module waarbij de standaardindeling van content en foto’s van Softwear op het dubbele scherm worden getoond.

 • Klanten- en klantenspaarmodule

  In het voorraadbeheersysteem van Softwear heeft u standaard de beschikking over een klanten- en klantenspaarmodule. Met de klantenmodule bent u in staat om de NAW-gegevens te registreren en deze gegevens weer te exporteren naar een csv-/excel-bestand. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het verzenden van de nieuwsbrief. De klantenspaarmodule geeft de mogelijkheid om in combinatie met de klantenmodule, het koopgedrag van de klanten nauwkeuriger vast te leggen en klanten aan een zelf opgezette spaaractie mee te laten doen.

 • Prijsbreuk

  Deze module biedt u de mogelijkheid diverse inkoop-, voorraad- en verkoopprijzen te registreren op één artikel. Dit is bijvoorbeeld toepasbaar wanneer voor verschillende maten of kleuren verschillende prijzen worden gehanteerd. Uiteraard wordt ook in de verschillende managementrapportages op smartphone, tablet, laptop en pc rekening gehouden met de verschillende prijzen.

 • POS-assistant

  Met de POS-assistant kunt u gemakkelijk met een iPad of een andere tablet door de winkel lopen. Hierbij heeft u alle benodigde informatie bij de hand. U kunt klantgegevens inzien en wijzigen. Tevens heeft u inzicht in loyalty-informatie (zoals gespaarde punten en/of waardecheques) en de aankoophistorie van de klant. De POS-assistant toont u ook de informatie per artikel, kleur, maat en/of filiaal.

 • Meerdere-gebruikers-module

  In Softwear bent u vrij om onbeperkt gebruikers aan te maken. Zo kan iedere gebruiker inloggen met de eigen naam en worden wijzigingen ook op gebruikersniveau opgeslagen. Gebruikers zijn autoriseerbaar door het gehele systeem.

 • Omzetdashboard

  In het kassasysteem heeft u het omzetdashboard ter beschikking met hierin de actuele stand van de betreffende kassa van de dag. In één oogopslag heeft u hiermee inzicht in de verkoopcijfers van die dag.
  In het dashboard worden aantal bonnen, aantal stuks, omzet, datum en tijd, verkopen per merk, verkopen per artikelgroep, verkopen per uur en verkopen per verkoper getoond.

 

Nu aanvragen      Terug naar onze oplossingen

 

Geschikt voor: 
Detailhandel
Softwear basismodule detailhandel

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.