Mode is emotie, passie, beleving, gevoel, inspirerend en constant in beweging. Doordat de meeste medewerkers bij Softwear in de mode hebben gewerkt zijn wij ons daar ieder dag van bewust. Dit betekent dat ook modeautomatisering moet mee bewegen in nieuwe ontwikkelingen en dat samenwerkingen worden gezocht om samen sterker te worden.

Dat samenwerken vooral ook heel leuk kan zijn bewijzen wij bij Softwear. Op de homepage van onze website www.softwear.nl vindt u, naast informatie over online mode automatisering, een kleine expositie van fotograaf Frans Eenhoorn, fotostudio FotoFrenz.

Frans werkt voor verschillende labels als ChiaRico. Mundial Jewellery, Tomkin en verschillende modebladen. Naast mode staat Frans bekend om zijn prachtige portretten en is er een “inhouse” samenwerking met designbureau AR Visual design. Dit betekent dat u uw hele project uit handen kan geven.

Om de drie maanden exposeert een andere fotograaf op de site van Softwear. Softwear legt een database aan waar een overzicht wordt getoond met fotografen die hebben geëxposeerd. Een overzicht vindt u op onze site maar ook op Pinterest waar Softwear interessante borden heeft aangelegd. Het is mogelijk om door te klikken naar de website van de fotograaf waar meer werk te bewonderen is of waar u contact kunt opnemen als u een (mode)productie heeft.

Dus zoekt u een mode professional of bent u gewoon nieuwsgierig? Neemt u dan eens een kijkje op onze Softwear-website.

Nieuwsbrief

Meld u onderaan de pagina aan voor de Softwear nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen rondom Softwear.

 

[accordion] [accordion_item title="In de cloud" icon="fa fa-cloud"]Altijd up-to-date & veilig opgeslagen in een datacenter. [/accordion_item]

[accordion_item title="Realtime voorraad in kassa en webshop" icon="fa fa-arrow-circle-o-down"]Veranderingen worden direct verwerkt in het hele systeem. [/accordion_item]

[accordion_item title="Online webshopkoppeling" icon="fa fa-shopping-cart"]De voorraad wordt tijdens een verkoop in zowel de winkel als in de webshop direct bijgewerkt. [/accordion_item][/accordion]

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Kom langs
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel ons
+31 (0)20 229 29 29

Mail ons
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.