Verkooporder-entry is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw automatisering. Hoe sneller u over uw verkoopgegevens beschikt hoe beter u kunt inkopen en produceren. In de showroom is het al jaren gebruikelijk om verkooporders direct in uw systeem in te voeren maar voor verkopers buitenshuis bleef het een uitdaging, tot nu. Met de Softwear iPad-orderinvoerapplicatie kunt u uw verkopers, agenten en/of klanten eenvoudig via de iPad verkooporders laten invoeren. Ze beschikken op die manier altijd over de juiste prijs, verkoophistorie en andere nuttige informatie en hebben bovendien al uw fotomateriaal op een handzame manier bij zich. Besparen op het verdubbelen van uw collectie en/of kleuren is daardoor mogelijk.

 

Orders die worden geschreven op de iPad worden onmiddellijk in uw Softwear backofficesysteem gezet en orderbevestigingen kunnen worden gemaild naar kantoor, de agent en/of de klant. Managementrapportages met één simpele handeling. Beter sturen, eerder handelen (bv. NIC's eerder bepalen)

 

De applicatie werkt bovendien in verschillende browsers, dus u beschikt ook direct over een B2B-webshop voor het schrijven van verkooporders.

 

Het koop- en winkelgedrag van consumenten is ingrijpend veranderd. Het internet, mobiele technologie en sociale media spelen hierin een hele grote rol. Dit biedt echter ook heel veel nieuwe kansen als men de strategie hierop aanpast. Softwear ondersteunt u in dit proces en heeft hier allerlei oplossingen voor. Wilt u een webshop, dan koppelen wij deze aan uw Softwear-systeem zodat het een geïntegreerd geheel wordt. Koppelen we daarna uw webshop aan de voorraad van de leverancier, dan kunt u putten uit uw eigen voorraad maar ook uit de voorraad van de leverancier. Ook het aanvullen van NOS-artikelen kan op die manier automatisch plaatsvinden. Naast fysieke oplossingen is het delen van informatie, verkoopdata van de winkelvloer, heel belangrijk. Door de verkopen te analyseren ontstaat een collectie die nog beter is afgestemd op de markt. Samenwerking tussen retailer en wholesaler wordt steeds belangrijker om de consument optimaal te kunnen bedienen.

 

Bijkomend voordeel...........hij heeft een trendy fashionuitstraling en het is zeer gebruiksvriendelijk.... Meer info:www.softwear.nl/nl/ordershop

Nieuwsbrief

Meld u onderaan de pagina aan voor de Softwear nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen rondom Softwear.

 

[accordion] [accordion_item title="In de cloud" icon="fa fa-cloud"]Altijd up-to-date & veilig opgeslagen in een datacenter. [/accordion_item]

[accordion_item title="Realtime voorraad in kassa en webshop" icon="fa fa-arrow-circle-o-down"]Veranderingen worden direct verwerkt in het hele systeem. [/accordion_item]

[accordion_item title="Online webshopkoppeling" icon="fa fa-shopping-cart"]De voorraad wordt tijdens een verkoop in zowel de winkel als in de webshop direct bijgewerkt. [/accordion_item][/accordion]

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Kom langs
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel ons
+31 (0)20 229 29 29

Mail ons
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.