Retail

Retail

IT-oplossingen voor modewinkel
en groothandel

Alle cases
We kennen de retail en wholesale als geen ander en weten tegen welke vragen fashionondernemers aanlopen. Van inboeken van een artikel tot mailen van een kassabon of factuur, uitgebreide rapportages en nog veel meer. We verbinden retail en wholesale en zijn gericht op jouw vraag of probleem.
Werkt in de cloud, altijd up-to-date

Werkt in de cloud, altijd up-to-date

Te koppelen met je webshop en andere pakketten

Realiseert extra verkopen

Werkt als een shopassistent

Werkt als een shopassistent

Project >

Retail

Lengerique, Santpoort-Noord

Mijn belangrijkste argument voor aanschaf van Latest Collection was dat artikelcreatie mij veel tijd kostte. Ongeveer 80% was te automatiseren middels EDI, maar de andere 20% diende ik handmatig aan te maken. Dit kostte mij altijd (veel) tijd, en omdat ik dit vaak deed op het moment dat de artikelen al werden uitgeleverd, was de […]

Bekijk de case
Wil jij als fashionondernemer alleen maar bezig zijn met je klanten en de winkel en inzicht hebben in je resultaten en voorraad? Daar hebben wij de oplossingen voor:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geeft u zich met onderstaand formulier op.
Softwear
Contact
Softwear BV
Merwedeweg 6
3621 LR Breukelen
Volg ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram