Retail

Retail

IT-oplossingen voor modewinkel
en groothandel

Alle cases
We kennen de retail en wholesale als geen ander en weten tegen welke vragen fashionondernemers aanlopen. Van inboeken van een artikel tot mailen van een kassabon of factuur, uitgebreide rapportages en nog veel meer. We verbinden retail en wholesale en zijn gericht op jouw vraag of probleem.
Werkt in de cloud, altijd up-to-date

Werkt in de cloud, altijd up-to-date

Te koppelen met je webshop en andere pakketten

Realiseert extra verkopen

Werkt als een shopassistent

Werkt als een shopassistent

Project >

Retail

Online zichtbaar

Online zichtbaar zijn is belangrijker dan ooit De twee fashionwinkels en outletstore van Hans Frauenfelder zijn goed online zichtbaar en trekken een breed publiek: van meiden rond de zestien jaar tot vrouwen van boven de zestig. Nameless heeft een breed aanbod. “We verkopen al 25 jaar trendy kleding, schoenen en sieraden van veel verschillende merken, […]

Bekijk de case
Wil jij als fashionondernemer alleen maar bezig zijn met je klanten en de winkel en inzicht hebben in je resultaten en voorraad? Daar hebben wij de oplossingen voor:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram