Retail

Koppeling aan derden

Retail

Alle cases
Niets is makkelijker dan informatie op één plek op te slaan en te kunnen koppelen aan andere systemen. De koppeling kan nodig zijn tussen financiële, logistieke of verkoopsystemen. In onze oplossing is dat mogelijk met o.a.:
  • Financiële pakketten: Exact Online, Unit4, King, Afas, Yuki, Snelstart, Twinfield, etc.
  • Je webshop
  • Webshops van derden: Zalando, Miinto, Amazon, bol.com
  • Stockbase
  • Orderwriter en Fashion.Cloud
  • Logistieke diensten
  • Betaalplatforms: Pay.nl of Payplaza.nl

Een goede koppeling vergt maatwerk, daarom stemmen wij onze inspanning af op jouw wensen.

Vergroot je business

Bespaar tijd

Voorkom dubbele werkzaamheden

Maak gebruik van de kennis van derden

Vergroot je business

Door professioneel te koppelen aan de grote verkoopkanalen als Zalando en bol.com, wordt je bereik enorm vergroot. Onze oplossing zorgt dat de koppeling foutloos verloopt en de basis wordt gelegd voor het realiseren van meer verkoop. Wacht niet tot morgen en schaal samen met het team van Softwear op.

Klant aan het woord

In het verleden hadden steeds we te maken met verschillende datasystemen, waardoor het niet lukte data samen te brengen. Softwear heeft een koppeling gemaakt tussen mijn kassasysteem en de webshop. Het inrichten van de webshop gaat daardoor veel makkelijker en de voorraden kloppen altijd. Had ik dit maar jaren eerder gedaan.

Roel Lendi Lendi
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geeft u zich met onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram