Retail

Koppeling aan derden

Retail

Alle cases
Niets is makkelijker dan informatie op één plek op te slaan en te kunnen koppelen aan andere systemen. De koppeling kan nodig zijn tussen financiële, logistieke of verkoopsystemen. In onze oplossing is dat mogelijk met o.a.:
  • Financiële pakketten: Exact Online, Unit4, King, Afas, Yuki, Snelstart, Twinfield, etc.
  • Je webshop
  • Webshops van derden: Zalando, Miinto, Amazon, bol.com
  • Stockbase
  • Orderwriter en Fashion.Cloud
  • Logistieke diensten
  • Betaalplatforms: Pay.nl of Payplaza.nl

Een goede koppeling vergt maatwerk, daarom stemmen wij onze inspanning af op jouw wensen.

Vergroot je business

Bespaar tijd

Voorkom dubbele werkzaamheden

Maak gebruik van de kennis van derden

Vergroot je business

Door professioneel te koppelen aan de grote verkoopkanalen als Zalando en bol.com, wordt je bereik enorm vergroot. Onze oplossing zorgt dat de koppeling foutloos verloopt en de basis wordt gelegd voor het realiseren van meer verkoop. Wacht niet tot morgen en schaal samen met het team van Softwear op.

Klant aan het woord

Online wordt nooit de hoofdmoot, maar ik zie tegelijkertijd de meerwaarde van de webshop. Als je daar geen tijd voor hebt, kun je je beter op je winkel en social media richten. Gelukkig hebben we net een medewerkster aangenomen die handig is met foto’s.

Michel Noordermeer Kloffie
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram