Retail

Online kassasysteem

Alle cases

Het online kassasysteem Latest Collection is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in de modebranche. Onze slimme kassasoftware is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en mooi vormgegeven. Daarnaast is deze kassa altijd up-to-date, zodat je direct gebruik kunt maken van alle nieuwe functies. Ook koppelingen met je webshop, financiële producten en diverse betaalplatformen zijn eenvoudig en veilig te installeren.

icoon werken in de cloud online kassa systeem

Werkt in de cloud, altijd up-to-date

icoon zwart shopassistent verkoopgegevens

Werkt als een shopassistent

Kassasysteem van Latest Collection by Softwear

Een kassasysteem van Latest Collection bestaat uit twee hoofdonderdelen; een POS hardware (de kassa zelf) en de POS software (de modules). De Latest Collection kassa is mooi overzichtelijk en duidelijk. Daarnaast kun je extra verschillende modules afsluiten zoals een koppeling met je webshop of financiële boekhouding.

Ontdek hier de verschillende modules

Realiseert extra verkopen

Maak het je klant makkelijk en mail de kassabon én verzamel e-mailadressen om in contact te blijven met je klanten. Samen met de POS-display (point of sale) wordt onze kassa een marketingmachine. Tijdens het inpakken en afrekenen toon je op dit display de diverse aanbiedingen, verkoopacties of de aankondiging van de nieuwe collectie. Zo zijn die paar minuten aan de kassa slim ingevuld.

Shopassistent

Loop door de winkel met je tablet en voorzie je klanten tijdens de verkoop van informatie. Je hebt inzicht in de actuele voorraad, kan de aankoophistorie van de klant inzien, naw-gegevens opzoeken en persoonlijke kortingen of cadeaubonnen inzien. Hierdoor krijgt een verkoopgesprek meer lading en wie weer waar dat toe lijdt.

Klant aan het woord

Door Latest Collection is mijn kassa direct gevuld met de nieuwste collecties, ik ben alleen nog met mijn winkel en de klanten bezig. Het bespaart echt tijd!

Ilse Honkoop ILSE Hoofddorp
1 2 3 7

Retail kassasysteem

Bij Latest Collection by Softwear staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Deze retail kassa is gericht op efficiënte en optimale bediening van jouw winkelende klanten. Ons kassasysteem is voorzien van alle basisfuncties, zoals verkopen, retouren, klanten aanmaken en kaartjes printen. Het systeem is makkelijk aan te sluiten op een pinapparaat of barcode scanner.

Maak het eenvoudig met Latest Collection

Bij Latest Collection by Softwear bieden we je graag een totaalpakket aan. Of je nu werkt met één winkel of werkt vanuit een keten, je kunt direct profiteren van de vele voordelen die ons online kassasysteem biedt. Denk hierbij aan een kassa, bonprinter, barcodescanner tot aan de software en de gekozen modules. Na installatie kun je direct beginnen.

Snel verkopen met de juiste gegevens

Artikelbeheer is een centrale plek waar de relevante gegevens van al jouw artikelen staan genoteerd. Bij Latest Collection staan deze gegevens direct in jouw kassa. Je hoeft dus niet meer alles handmatig in te voeren. Uiteraard kun je zelf deze gegevens toevoegen of wijzigen. Door optimaal gebruik te maken van artikelbeheer heb je altijd zicht op de actuele productinformatie en is het bijhouden van je bedrijfsvoorraad ineens een makkelijke taak.

Oplossingen op maat

Bij Latest Collection by Softwear ontwikkelen we al meer dan 30 jaar automatiseringsoplossingen voor de fashion-, schoenen-, en sportbranche. We bieden maatwerk en totaaloplossingen aan die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Wij kennen de retail en wholesale als geen ander en weten tegen welke vragen fashionondernemers aanlopen. Meer dan 10.000 gebruikers in binnen- en buitenland werken dagelijks met onze producten. Ons team is continu op zoek naar nieuwe oplossingen die de branche vooruit helpen.

Interesse in een online kassasysteem van Latest Collection by Softwear?

Wij informeren je graag over alle mogelijkheden en toepassingen van onze verschillende online kassasystemen en software ontwikkelingen. Benieuwd naar onze automatiseringsoplossingen? Of wil je graag eerst een demo bekijken? Klik op de button en stuur direct een e-mail voor vrijblijvend meer informatie.

Ja, ik wil graag meer informatie
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram