Retail

Online kassasysteem

Retail

Alle cases
Onze slimme kassa is speciaal ontwikkeld voor de modebranche. Het systeem is mooi vormgegeven, zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De kassa is altijd up-to-date met de nieuwste functies en je gegevens worden veilig opgeslagen. De koppeling met je webshop is eenvoudig, zodat de voorraad altijd actueel is. Van managementrapportage tot koppeling met financiële pakketten, het is mogelijk. Kortom: de Softwear-kassa is de norm voor de retail.
Werkt in de cloud, altijd up-to-date

Werkt in de cloud, altijd up-to-date

Te koppelen met je webshop en andere pakketten

Realiseert extra verkopen

Werkt als een shopassistent

Werkt als een shopassistent

Realiseert extra verkopen

Maak het je klant makkelijk en mail de kassabon én verzamel e-mailadressen om in contact te blijven met je klanten. Samen met de POS-display (point of sale) wordt onze kassa een marketingmachine. Tijdens het inpakken en afrekenen toon je op dit display aanbiedingen, verkoopacties of de aankondiging van de nieuwe collectie. Zo zijn die paar minuten aan de kassa slim ingevuld.

Shopassistent

Loop door de winkel met je tablet en voorzie je klanten tijdens de verkoop van informatie. Je hebt inzicht in de actuele voorraad, kan de aankoophistorie van de klant inzien, naw-gegevens opzoeken en persoonlijke kortingen of cadeaubonnen inzien. Hierdoor krijgt een verkoopgesprek meer lading en wie weer waar dat toe lijdt.

Klant aan het woord

We zijn zeer tevreden met de webshop en Latest Collection!

Het neemt zo veel tijd uit handen; eerst kostte het weken voordat de nieuwe collecties ingeboekt waren. Nu komen de producten binnen en is het een kwestie van scannen en starten met verkopen! Ook komen er steeds meer merken met de collecties in Latest Collection te staan, dit maakt het een stuk fijner.

Daarnaast werkt de b2c-webshop goed. Die neemt heel veel werk uit handen en het wordt steeds makkelijker.

Johann Vorstenbosch Lingerie by Raquel, Nuenen
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geeft u zich met onderstaand formulier op.
Softwear
Contact
Softwear BV
Merwedeweg 6
3621 LR Breukelen
Volg ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram