Retail

Online kassasysteem

Retail

Alle cases
Onze slimme kassa is speciaal ontwikkeld voor de modebranche. Het systeem is mooi vormgegeven, zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De kassa is altijd up-to-date met de nieuwste functies en je gegevens worden veilig opgeslagen. De koppeling met je webshop is eenvoudig, zodat de voorraad altijd actueel is. Van managementrapportage tot koppeling met financiële pakketten, het is mogelijk. Kortom: de Softwear-kassa is de norm voor de retail.
Werkt in de cloud, altijd up-to-date

Werkt in de cloud, altijd up-to-date

Te koppelen met je webshop en andere pakketten

Realiseert extra verkopen

Werkt als een shopassistent

Werkt als een shopassistent

Realiseert extra verkopen

Maak het je klant makkelijk en mail de kassabon én verzamel e-mailadressen om in contact te blijven met je klanten. Samen met de POS-display (point of sale) wordt onze kassa een marketingmachine. Tijdens het inpakken en afrekenen toon je op dit display aanbiedingen, verkoopacties of de aankondiging van de nieuwe collectie. Zo zijn die paar minuten aan de kassa slim ingevuld.

Shopassistent

Loop door de winkel met je tablet en voorzie je klanten tijdens de verkoop van informatie. Je hebt inzicht in de actuele voorraad, kan de aankoophistorie van de klant inzien, naw-gegevens opzoeken en persoonlijke kortingen of cadeaubonnen inzien. Hierdoor krijgt een verkoopgesprek meer lading en wie weer waar dat toe lijdt.

Klant aan het woord

We hoeven geen voorraad bij te houden en geen verkopen aan te slaan. Dat scheelt veel handelingen. Na een verkoop printen we de pakbon en verzendlabels en maken we de order klaar voor verzending. Het product wordt ook automatisch van de voorraad afgehaald. Met vijftig tot zestig transacties per dag maakt dat veel uit in handling.

Harry van Dalen HandS Online
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geeft u zich met onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram