Retail

Rapportage

Retail

Alle cases
De modebranche is altijd in beweging, het is een dynamische business, die aanzienlijke investeringen vergt. Dit vereist dat je goed op de hoogte bent van wat er in je winkel of webshop gebeurt. Onze kassasystemen en de backoffice zijn hiervoor ingericht. Zo heb je altijd de beschikking over up-to-date informatie en rapportages. Op de zaak of onderweg, op desktop, tablet of smartphone en in te delen naar jouw wensen. Voor één winkel of meer filialen. Houd controle, stuur op cijfers en werk met de oplossingen van Softwear.

Inzicht in omzet en marge

Controle over je voorraad

Doorverkoop-percentage en omloopsnelheid

Bestverkochte merk, artikel, maat, kleur, …

Doorverkoop-percentage en omloopsnelheid

Twee waarden die heel belangrijk zijn voor je winkel. Hoeveel procent van je inkoopwaarde heb je verkocht? Het doorverkooppercentage laat zien of je voldoende verkoop hebt gerealiseerd om een eventuele actie of uitverkoop te beginnen. Hoeveel keer verkoop je de gemiddelde voorraad van een artikel? Ook dit is een graadmeter voor de gezondheid van je voorraad. Door goed inzicht kun je hier invloed op uitoefenen.

Maak je eigen selectie

Met ons rapportagesysteem kun je op allerlei manieren naar de informatie kijken, je eigen selecties bepalen en de resultaten in de tijd vergelijken. De rapportages zijn online en realtime te bekijken. Hierdoor houd je continu inzicht en kun je op basis van actuele informatie sturen. Volg je merken, artikelen, kleuren en maten en beperk het vermogen in je voorraad.

Klant aan het woord

We hoeven geen voorraad bij te houden en geen verkopen aan te slaan. Dat scheelt veel handelingen. Na een verkoop printen we de pakbon en verzendlabels en maken we de order klaar voor verzending. Het product wordt ook automatisch van de voorraad afgehaald. Met vijftig tot zestig transacties per dag maakt dat veel uit in handling.

Harry van Dalen HandS Online
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geeft u zich met onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram