Retail

Webshop

Retail

Alle cases
Een fysieke winkel combineren met een webshop loont. We leven in een markt waar consumenten willen shoppen, waar en wanneer zij willen. Online verkopen, b2b en b2c zijn in de afgelopen jaren dan ook behoorlijk gegroeid. Wil je als fysieke winkel blijven meeconcurreren? Start dan naast je winkel een webshop. Latest Collection by Softwear helpt je binnen enkele uren een webwinkel te starten, waar direct alle artikelen uit je collectie in staan. Benieuwd hoe jij je onderneming kunt laten groeien met een webshop? Lees dan snel verder voor alle voordelen.

E-commerce-platform snel gerealiseerd

Koppeling aan systemen

Inzicht door rapportage

Sales support

Webshop beginnen

Consumenten, en wijzelf ook, oriënteren vaak vanuit huis achter onze laptop/mobiele telefoon. De kans dat een nieuwe klant in contact komt met jouw winkel online, is dan erg groot. Het is belangrijk om als ondernemer zichtbaar te zijn en te blijven. Naast extra verkopen, draagt een webshop ook nog eens bij aan de vindbaarheid van jouw bedrijf. Daarnaast bied een webwinkel nog meer voordelen. Wanneer klanten bij jou in de webshop iets kopen, zijn hun gegevens ook bekend. Je kunt dan bijvoorbeeld je klanten later benaderen via een e-mail. Dit kan aan de hand van een suggestie op basis van hun laatste aankoop, maar dit kan bijvoorbeeld ook een actie met een kortingscode zijn.
Webshop beginnen - webwinkel starten

E-commerce-platform snel gerealiseerd

Softwear helpt je binnen enkele uren een webshop te starten, waarin automatisch alle artikelen uit je collectie staan. Doordat wij al jaren ontwikkelen op het stabiele en vooruitstrevende e-commerceplatform van Ecwid, kunnen we je efficiënt van dienst zijn. Koppeling aan alle gangbare betalingssystemen en bijvoorbeeld transportmodules zijn vlot te maken.

Sales support

Het team van Softwear geeft je online verkopen een boost en voorziet je van tips en ondersteuning. Dit resulteert in meer inzicht en aanpassingen die je omzet verhogen. Door de promotie rond je webshop goed in te richten, valt er meer uit te halen. De webshop wordt een volwaardig digitaal verkooppunt en onderdeel van je verkooprapportages.

Klant aan het woord

Tegen de branding en marketing van grote merken en fashionplatforms kun je als MKB-ondernemer niet op. Daarom verkoop ik ook via Miinto. Het neemt me werk uit handen.

Hans Frauenfelder Nameless
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram