Retail

E-facturatie

Wholesale

Alle cases
Elektronisch factureren is de nieuwe standaard bij Softwear. Met e-facturatie bied je extra service aan je klanten en help je jezelf. Alle informatie wordt op een gestructureerde wijze opgeslagen en gedeeld, zodat fouten worden voorkomen en je efficiëntie realiseert. Je kunt hierbij denken aan facturen, creditnota’s, pakbonnen, orders en retourbonnen. De gegevens kunnen automatisch worden verwerkt in het systeem van je klant. Wel zo makkelijk.

Tijdsbesparing

Kortere betalingstermijn

Minder fouten

Kostenbesparing

Tijdsbesparing

Er zijn minder handelingen nodig om documenten te versturen en te verwerken, omdat ze direct in de boekhouding terechtkomen. Codering en archivering gebeurt automatisch, de kans op fouten wordt verminderd en controles worden beperkt. Hierdoor hou je tijd over en dat is winst.

Kortere betalingstermijn

Gemiddeld wordt een e-factuur zeven dagen eerder betaald dan een papieren factuur. Goed voor de liquiditeit en goed voor de relatie met je retailers. Bied hun het voordeel van automatische inkoopverwerking en krijg er een kortere betalingstermijn voor terug. Het mes snijdt aan twee kanten.

Klant aan het woord

Online wordt nooit de hoofdmoot, maar ik zie tegelijkertijd de meerwaarde van de webshop. Als je daar geen tijd voor hebt, kun je je beter op je winkel en social media richten. Gelukkig hebben we net een medewerkster aangenomen die handig is met foto’s.

Michel Noordermeer Kloffie
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram