Retail

E-facturatie

Wholesale

Alle cases
Elektronisch factureren is de nieuwe standaard bij Softwear. Met e-facturatie bied je extra service aan je klanten en help je jezelf. Alle informatie wordt op een gestructureerde wijze opgeslagen en gedeeld, zodat fouten worden voorkomen en je efficiëntie realiseert. Je kunt hierbij denken aan facturen, creditnota’s, pakbonnen, orders en retourbonnen. De gegevens kunnen automatisch worden verwerkt in het systeem van je klant. Wel zo makkelijk.

Tijdsbesparing

Kortere betalingstermijn

Minder fouten

Kostenbesparing

Tijdsbesparing

Er zijn minder handelingen nodig om documenten te versturen en te verwerken, omdat ze direct in de boekhouding terechtkomen. Codering en archivering gebeurt automatisch, de kans op fouten wordt verminderd en controles worden beperkt. Hierdoor hou je tijd over en dat is winst.

Kortere betalingstermijn

Gemiddeld wordt een e-factuur zeven dagen eerder betaald dan een papieren factuur. Goed voor de liquiditeit en goed voor de relatie met je retailers. Bied hun het voordeel van automatische inkoopverwerking en krijg er een kortere betalingstermijn voor terug. Het mes snijdt aan twee kanten.

Klant aan het woord

Als je bij zoekmachines bovenaan wilt staan, moet je fors betalen, maar daar staat onvoldoende omzet tegenover. Tegelijkertijd kun je als fashionondernemer niet zonder webshop, omdat bijna iedereen eerst op internet rondkijkt. Je moet er gewoon online zijn voor je klanten, dat draagt bij aan de binding die ze met je winkel hebben.

Marco Mulders Maddox
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geeft u zich met onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram