Retail

ERP

Wholesale

Alle cases
Maak kennis met onze geavanceerde softwareoplossingen voor de automatisering van alle processen binnen je bedrijf. Hiermee realiseer je efficiëntie en kwaliteit in je administratieve, financiële, commerciële en logistieke processen. Je houdt overzicht en verbindt je fashionleveranciers en klanten.

Informatie overal beschikbaar

Betere interactie met leveranciers en klanten

Hoge productiviteit

Minder dubbel werk

Betere interactie met leveranciers en klanten

Het ERP-systeem ondersteunt de verkoop van de verschillende kanalen: agenten, distributeurs, retailers en consumenten. Zowel via winkels als online. Al deze verkoopkanalen worden geïntegreerd, wat zorgt voor een overzichtelijke en centrale afhandeling. Ook de inkoop en import worden ondersteund. Dit helpt knelpunten bij leveringen en overschotten te voorkomen. Met onze ERP-oplossing kun je gerichter aankopen en dat bespaart kosten en middelen.

Hoge productiviteit

Een ERP-systeem voorkomt dubbel werk bij de gegevensinvoer en maakt de data bedrijfsbreed consistent en beschikbaar. Daardoor verbetert de communicatie tussen medewerkers en stijgt de productiviteit.

Klant aan het woord

We zijn zeer tevreden met de webshop en Latest Collection!

Het neemt zo veel tijd uit handen; eerst kostte het weken voordat de nieuwe collecties ingeboekt waren. Nu komen de producten binnen en is het een kwestie van scannen en starten met verkopen! Ook komen er steeds meer merken met de collecties in Latest Collection te staan, dit maakt het een stuk fijner.

Daarnaast werkt de b2c-webshop goed. Die neemt heel veel werk uit handen en het wordt steeds makkelijker.

Johann Vorstenbosch Lingerie by Raquel, Nuenen
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram