Retail

ERP

Wholesale

Alle cases
Maak kennis met onze geavanceerde softwareoplossingen voor de automatisering van alle processen binnen je bedrijf. Hiermee realiseer je efficiëntie en kwaliteit in je administratieve, financiële, commerciële en logistieke processen. Je houdt overzicht en verbindt je fashionleveranciers en klanten.

Informatie overal beschikbaar

Betere interactie met leveranciers en klanten

Hoge productiviteit

Minder dubbel werk

Betere interactie met leveranciers en klanten

Het ERP-systeem ondersteunt de verkoop van de verschillende kanalen: agenten, distributeurs, retailers en consumenten. Zowel via winkels als online. Al deze verkoopkanalen worden geïntegreerd, wat zorgt voor een overzichtelijke en centrale afhandeling. Ook de inkoop en import worden ondersteund. Dit helpt knelpunten bij leveringen en overschotten te voorkomen. Met onze ERP-oplossing kun je gerichter aankopen en dat bespaart kosten en middelen.

Hoge productiviteit

Een ERP-systeem voorkomt dubbel werk bij de gegevensinvoer en maakt de data bedrijfsbreed consistent en beschikbaar. Daardoor verbetert de communicatie tussen medewerkers en stijgt de productiviteit.

Klant aan het woord

We hoeven geen voorraad bij te houden en geen verkopen aan te slaan. Dat scheelt veel handelingen. Na een verkoop printen we de pakbon en verzendlabels en maken we de order klaar voor verzending. Het product wordt ook automatisch van de voorraad afgehaald. Met vijftig tot zestig transacties per dag maakt dat veel uit in handling.

Harry van Dalen HandS Online
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geeft u zich met onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram