Retail

Omnichannel

Wholesale

Alle cases
Bij Softwear is omnichannel het vervolg op multichannel en crosschannel. Je bedient je klanten via meerdere kanalen en voor de retailer maakt dat geen verschil. Van het contact met de buitendienst naar een online bestelling en bevestiging op ons online platform, het is allemaal gekoppeld. Je hebt er geen omkijken naar en houdt door onze geavanceerde rapportage overzicht.

Hogere efficiëntie

Versterkt de merkervaring

Koppeling aan systemen

Gepersonaliseerde marketing

Hogere efficiëntie

Met de omnichannelstrategie kan de wholesale een consistente merkervaring bieden. De retailer ervaart het merk consistent op alle kanalen. De inspanning van de buitendienst loopt vloeiend over in het digitale platform of op de socialmediakanalen. Informatie over producten, services en promoties wordt op een consequente wijze gedeeld. Met omnichannel kan de wholesale haar werkzaamheden centraliseren, wat de efficiëntie verhoogt én het gebruiksgemak voor de retailer vergroot.

Koppeling met je systemen

Softwear zorgt dat je huidige systemen gekoppeld worden aan onze omnichannel-oplossing. Een korte opsomming:

  • Financiële pakketten: Exact Online, Unit4, King, Afas, Yuki, Snelstart, Twinfield, etc.
  • Webshop
  • Stockbase
  • Orderwriter en Fashion.Cloud
  • Logistieke diensten
  • Betaalplatforms: Pay.nl of Payplaza.nl

Een koppeling is altijd maatwerk, dit stemmen we af op jouw wensen.

Klant aan het woord

Tegen de branding en marketing van grote merken en fashionplatforms kun je als MKB-ondernemer niet op. Daarom verkoop ik ook via Miinto. Het neemt me werk uit handen.

Hans Frauenfelder Nameless
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram