Retail

Rapportage

Wholesale

Alle cases
De modebranche is altijd in beweging, het is een dynamische business die aanzienlijke investeringen vergt. Dit vereist dat je goed op de hoogte bent van wat er op al je verkooppunten gebeurt. Zowel in de winkels als online. Onze oplossing is gebaseerd op slimme kassasystemen en een volledig ingerichte backoffice. Zo heb je altijd de beschikking over up-to-date informatie en zelf samengestelde rapportages. Houd controle, stuur op cijfers en werk samen met Softwear.

Inzicht in omzet en marge

Controle over je voorraad

Doorverkoop-percentage en omloopsnelheid

Maak je eigen selectie

Controle over je voorraad

De grootste investering voor de wholesale is de voorraad en daar wil je grip op houden. Met de oplossing van Softwear

  • bestel je zelden te veel voorraad,
  • zijn de belangrijkste artikelen altijd op voorraad,
  • behoort nee verkopen tot het verleden en
  • maak je minder voorraadkosten.

Ga samen met ons aan de slag en je kunt een grote stap maken.

Maak je eigen selectie

Ons rapportagesysteem maakt het mogelijk om op allerlei manieren naar de informatie te kijken, je eigen selecties te bepalen en de resultaten in de tijd te vergelijken. De rapportages zijn online en realtime te bekijken. Hierdoor houd je continu inzicht en kun je op basis van actuele informatie sturen. Volg de prestaties van je merken, artikelen, kleuren en maten.

Klant aan het woord

We zijn zeer tevreden met de webshop en Latest Collection!

Het neemt zo veel tijd uit handen; eerst kostte het weken voordat de nieuwe collecties ingeboekt waren. Nu komen de producten binnen en is het een kwestie van scannen en starten met verkopen! Ook komen er steeds meer merken met de collecties in Latest Collection te staan, dit maakt het een stuk fijner.

Daarnaast werkt de b2c-webshop goed. Die neemt heel veel werk uit handen en het wordt steeds makkelijker.

Johann Vorstenbosch Lingerie by Raquel, Nuenen
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram