Retail

Rapportage

Wholesale

Alle cases
De modebranche is altijd in beweging, het is een dynamische business die aanzienlijke investeringen vergt. Dit vereist dat je goed op de hoogte bent van wat er op al je verkooppunten gebeurt. Zowel in de winkels als online. Onze oplossing is gebaseerd op slimme kassasystemen en een volledig ingerichte backoffice. Zo heb je altijd de beschikking over up-to-date informatie en zelf samengestelde rapportages. Houd controle, stuur op cijfers en werk samen met Softwear.

Inzicht in omzet en marge

Controle over je voorraad

Doorverkoop-percentage en omloopsnelheid

Maak je eigen selectie

Controle over je voorraad

De grootste investering voor de wholesale is de voorraad en daar wil je grip op houden. Met de oplossing van Softwear

  • bestel je zelden te veel voorraad,
  • zijn de belangrijkste artikelen altijd op voorraad,
  • behoort nee verkopen tot het verleden en
  • maak je minder voorraadkosten.

Ga samen met ons aan de slag en je kunt een grote stap maken.

Maak je eigen selectie

Ons rapportagesysteem maakt het mogelijk om op allerlei manieren naar de informatie te kijken, je eigen selecties te bepalen en de resultaten in de tijd te vergelijken. De rapportages zijn online en realtime te bekijken. Hierdoor houd je continu inzicht en kun je op basis van actuele informatie sturen. Volg de prestaties van je merken, artikelen, kleuren en maten.

Klant aan het woord

We hoeven geen voorraad bij te houden en geen verkopen aan te slaan. Dat scheelt veel handelingen. Na een verkoop printen we de pakbon en verzendlabels en maken we de order klaar voor verzending. Het product wordt ook automatisch van de voorraad afgehaald. Met vijftig tot zestig transacties per dag maakt dat veel uit in handling.

Harry van Dalen HandS Online
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram