Retail

Salesapp

Wholesale

Alle cases
Met onze salesapp kunnen je verkopers en agenten eenvoudig een verkooporder schrijven. Zij beschikken realtime over de juiste gegevens, zoals klantgegevens, orderhistorie, voorraad, facturen en pakbonnen. De verkooporders worden direct verwerkt en gedeeld met kantoor, agent en klant.

Onze salesapp biedt een groot aantal voordelen en zorgt dat je verkoopteam beter scoort.
Werkt in de cloud, altijd up-to-date

Altijd en overal alle informatie

Gaat handig om met pre-orders

Handig de orders inboeken

Deel de order direct met je klant

Gaat handig om met pre-orders

Een order kan als pre-order worden vastgelegd en later worden afgehandeld. Wil je de gegevens nogmaals met je klant doornemen? Geen probleem. Je kunt je klant laten tekenen of ter bevestiging de pre-order digitaal delen. Kortom: in de verkoop gaat de informatie niet verloren.

Klant aan het woord

We zijn zeer tevreden met de webshop en Latest Collection!

Het neemt zo veel tijd uit handen; eerst kostte het weken voordat de nieuwe collecties ingeboekt waren. Nu komen de producten binnen en is het een kwestie van scannen en starten met verkopen! Ook komen er steeds meer merken met de collecties in Latest Collection te staan, dit maakt het een stuk fijner.

Daarnaast werkt de b2c-webshop goed. Die neemt heel veel werk uit handen en het wordt steeds makkelijker.

Johann Vorstenbosch Lingerie by Raquel, Nuenen
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geeft u zich met onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram