Retail

Webshop

Wholesale

Alle cases
Online verkopen, b2b en b2c, groeit al jaren in populariteit en sinds corona harder dan ooit. De wholesale gaat mee in deze ontwikkeling en creëert zo een extra verkoopkanaal. Wil jij ook online verkopen en zorgen dat je online verkopen gekoppeld zijn aan je voorraadbeheer? Ga dan aan de slag met het team van Softwear en Ecwid. We zorgen voor een professionele presentatie en een geïntegreerde oplossing.

E-commerce-platform snel gerealiseerd

Koppeling aan systemen

Inzicht door rapportage

Sales support

E-commerce-platform snel gerealiseerd

Softwear helpt je binnen enkele uren een webshop te starten, waarin automatisch alle artikelen uit je collectie staan. Doordat wij al jaren ontwikkelen op het stabiele en vooruitstrevende e-commerceplatform van Ecwid, kunnen we je efficiënt van dienst zijn. Koppeling aan alle gangbare betalingssystemen en bijvoorbeeld transportmodules zijn vlot te maken.

Sales support

Het team van Softwear geeft je online verkopen een boost en voorziet je van tips en ondersteuning. Dit resulteert in meer inzicht en aanpassingen die je omzet verhogen. Door de promotie rond je webshop goed in te richten, valt er meer uit te halen. De webshop wordt een volwaardig digitaal verkooppunt en onderdeel van je verkooprapportages.

Klant aan het woord

Online wordt nooit de hoofdmoot, maar ik zie tegelijkertijd de meerwaarde van de webshop. Als je daar geen tijd voor hebt, kun je je beter op je winkel en social media richten. Gelukkig hebben we net een medewerkster aangenomen die handig is met foto’s.

Michel Noordermeer Kloffie
1 2 3 7
Interesse blokje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram