Superhero Breadcrumbs

Projectdetails

Omschrijving: 

Verstuurt u uw facturen nog per post? Stop! Digitaal factureren bespaart u niet alleen geld maar biedt ook andere voordelen, voor zowel kleine als grote ondernemers. Bovendien biedt Softwear de mogelijkheid ook creditnota's, pakbonnen en orderbevestigingen te versturen via e-mail.Hoogste tijd om u af te vragen: is digitaal factureren iets voor mijn bedrijf?

Bij Softwear is de keus aan u.De e-facturatie in de praktijk

U mag zelf weten of u uw facturen digitaal of op papier verstuurt. De belastingdienst laat u hierin vrij, zolang de informatie op de factuur, gelijk blijft.

Natuurlijk moet uw klant digitale facturen ook willen ontvangen.

U heeft binnen Softwear nog altijd de mogelijkheid een keuze te maken op het moment van printen; geeft de klant de voorkeur om de facturen via de post te ontvangen dan kunt u via de omzegroep “Wijze factuur sturen” aangeven dat deze per post verzonden moeten worden.

Zo maakt u het onderscheid tussen de klanten die de facturen nog graag per post willen ontvangen of per e-mail.Van een van onze klanten:

"Wij bespaarden door in Nederland e-facturatie te introduceren alleen al een bedrag van €3.000,- op portokosten. Dat is dus exclusief briefpapier, enveloppen en personeelskosten.
De investering is er gauw uit en het werkt zoveel sneller. Voor ons en onze klanten dus geen papierwerk meer!"

 

Nu aanvragen      Terug naar onze oplossingen

 

Geschikt voor: 
Groothandel
Softwear E-facturatie

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.