Superhero Breadcrumbs

Projectdetails

Omschrijving: 

Softwear heeft zijn nieuwste online kassa zo ontwikkeld dat deze ook op een iPad te gebruiken is. De iPad kassa is speciaal ontwikkeld voor de modebranche. Hij ziet er niet alleen mooi uit maar werkt als een volwaardige Softwear kassa. Want rijden in een Mini is alleen leuk als ook de motor goed werkt.

Online & koppelen

Doordat het systeem online draait (cloud server) zijn ook alle gegevens in uw back-office real-time. Uw management rapportages zijn op ieder gewenst moment up-to-date. Met de iPad kassa bent u vooral flexibel want u zit niet vast aan een toonbank. U kunt met een gerust hart overal afrekenen, voorraad controleren en uw klantenbestand bijwerken. De iPad kassa is uiteraard te koppelen met een pinapparaat, printer en scanner. Uw informatie is altijd en overal binnen handbereik, ook als u even geen volwaardige computer in de buurt heeft staan. Deze nieuwe kassa voor bijvoorbeeld de iPad wordt binnenkort gelanceerd.

 

Nu aanvragen      Terug naar onze oplossingen

Geschikt voor: 
Detailhandel
iPad-kassa

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.