Superhero Breadcrumbs

Projectdetails

Omschrijving: 

Het voorraadbeheersysteem van Softwear heeft een koppeling met GfK, waarmee u de mogelijkheid heeft om uw eigen resultaten te vergelijken met de modebranche in zijn geheel. GfK doet permanent onderzoek in de markt van fashion voor kleding, accessoires, schoenen, onder-, nacht- en badmode. Door middel van deze koppeling kunt u perfect op de hoogte zijn van wat er leeft op gebied van retail in de modebranche. Welke producten zijn de slow en fast movers, hoe doet u het ten opzichte van de concurrentie. Dit stelt u dus in staat om snel te reageren op de wensen van de markt.

Deze koppeling zorgt ervoor dat in het weekend de omzetgegevens van de deelnemers via een beveiligde internetverbinding worden getransporteerd naar de centrale database. Dagelijks of wekelijks ontvangt u een rapport met informatie zoals omzetten, aantallen, gemiddelde prijzen en het gemiddelde aantal stuks in vergelijking met de branche.

 

Nu aanvragen      Terug naar onze oplossingen

 

Geschikt voor: 
Detailhandel
Softwear koppeling met GfK

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.