Superhero Breadcrumbs

Pinnen is milieuvriendelijker dan cashbetaling

nieuws

Pinnen is milieuvriendelijker dan cashbetaling

Pinnen is iets minder schadelijk voor het milieu dan contante transacties. Dat concludeert De Nederlandsche Bank (DNB) na onderzoek naar de invloed van pin- en contante transacties op het milieu.

Read more

Winkeliers hebben last van cybercriminaliteit

technische banner

Winkeliers hebben last van cybercriminaliteit

LEIDSCHENDAM - Veel winkeliers hebben last van cybercriminaliteit, zoals oplichters die online geld proberen af te troggelen (phishing), hackers of computervirussen. Toch schatten veel ondernemers in de branche de risico's hiervan nog veel te laag in. Daarvoor waarschuwt Detailhandel Nederland.

Read more

Informatie n.a.v. AVG-informatieochtend

AVG-opkomst

Maandag 14 mei 2018 waren 70 van onze klanten aanwezig tijdens onze informatieochtend over de AVG.
Mocht u die dag gemist hebben volgt hieronder wat informatie uit de presentaties en een aantal documenten waar door de sprekers naar gerefereerd werd.

presentatie Jaap van Oord: cybercrime_en_privacy.pdf

Read more

Nieuwsbrief

Meld u onderaan de pagina aan voor de Softwear nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen rondom Softwear.

 

[accordion] [accordion_item title="In de cloud" icon="fa fa-cloud"]Altijd up-to-date & veilig opgeslagen in een datacenter. [/accordion_item]

[accordion_item title="Realtime voorraad in kassa en webshop" icon="fa fa-arrow-circle-o-down"]Veranderingen worden direct verwerkt in het hele systeem. [/accordion_item]

[accordion_item title="Online webshopkoppeling" icon="fa fa-shopping-cart"]De voorraad wordt tijdens een verkoop in zowel de winkel als in de webshop direct bijgewerkt. [/accordion_item][/accordion]

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.