Superhero Breadcrumbs

Historie en achtergrond

Softwear wordt in 1988 opgericht als Horizon Software Engineering door Jeroen de Vries.
Toentertijd was Horizon Software Engineering de eerste aanbieder met een betaalbaar ERP-systeem (Enterprise Research Planning) voor groothandels en detaillisten in de modebranche.
In 1993 verandert de naam van het automatiseringsbedrijf in Softwear.
Softwear wordt in 1996 met de komst van Marco Mantel, iemand die al jaren betrokken is bij de ontwikkeling, versterkt. Onder zijn leiding groeit Softwear uit tot een van de meest toonaangevende ERP-aanbieders binnen de modebranche.

De jaren hierop volgend wordt de ene na de andere innovatie doorgevoerd binnen het voorraadbeheersysteem. Zo was Softwear de eerste met een online systeem in 2001; altijd en overal bereikbaar en real-time data. Een groei aan werknemers zorgt voor een verhuizing van Beverwijk naar het monumentale pakhuis Hollandia in Wormer.
Dan volgt in 2013 Softwear als eerste met een webbased kassa, draaiend in de Cloud. Dit is niet het enige dat zich ontwikkelt, ook het aantal werknemers groeit aanzienlijk.

In januari 2017 verhuist Softwear naar een hypermodern pand in Amsterdam Zuid-Oost, klaar voor de volgende stappen. Een online platform waar voor iedere mode-ondernemer iets te vinden is.

De missie, de klant ontzorgen door de juiste tools te bieden om zijn/haar werkzaamheden het beste uit te laten voeren, staat centraal binnen het hele bedrijf.

 

Werken bij Softwear

Werken bij Softwear brengt je een geweldige groep collega's, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, interactie met de klant en afwisselend werk.

Op dit moment heeft Softwear geen open vacature.

Vacatures waarop u nu kunt solliciteren →

 

 

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.