Retail

Lengerique, Santpoort-Noord

Alle cases

Mijn belangrijkste argument voor aanschaf van Latest Collection was dat artikelcreatie mij veel tijd kostte. Ongeveer 80% was te automatiseren middels EDI, maar de andere 20% diende ik handmatig aan te maken. Dit kostte mij altijd (veel) tijd, en omdat ik dit vaak deed op het moment dat de artikelen al werden uitgeleverd, was de aanmaak hiervan kritisch. Oftewel, de winkel zat te wachten hierop.

Klant aan het woord

Resumerend ben ik blij met de webshop en Latest Collection, en in beide zie ik nog mogelijkheden voor verbetering. Op dit moment functioneert Latest Collection voor mij als een groot artikelbestand. Ecwid is net gelanceerd, en ik zie veel potentie. Ik denk wel dat Softwear met zowel Ecwid als Latest Collection een goede keuze heeft gemaakt en voor de langere termijn meer waarde kan creëren voor de klant.
Erwin Thijssen Lengerique
Website

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geeft u zich met onderstaand formulier op.
Softwear
Contact
Softwear BV
Merwedeweg 6
3621 LR Breukelen
Volg ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram