Superhero Breadcrumbs

Projectdetails

Omschrijving: 

Het invoeren van verkooporders is ongetwijfeld één van de belangrijkste onderdelen van uw automatisering; hoe sneller u over uw verkoopgegevens beschikt, hoe beter u kunt inkopen en produceren.
In de Softwear voorordershop staat altijd de juiste prijs en andere nuttige informatie, zoals fotomateriaal. Geschreven orders worden onmiddellijk in de backoffice gezet en orderbevestigingen kunnen worden gemaild naar kantoor, de agent en/of de klant.

iPad
In de showroom is het al jaren gebruikelijk om verkooporders direct in uw systeem in te voeren. Voor verkopers buitenshuis bleef het een uitdaging, tot nu.
Met de Softwear voorordershop kunt u uw verkopers, agenten en/of klanten via hun iPad eenvoudig direct verkooporders laten invoeren. Ook de (voor)orders die geschreven worden op de iPad worden onmiddellijk in de backoffice gezet. De applicatie werkt bovendien in verschillende browsers, dus u beschikt ook direct over een B2B-webshop voor het schrijven van verkooporders.

 

Nu aanvragen      Terug naar onze oplossingen

 

Geschikt voor: 
Groothandel
Softwear iPad-shop voorordershop

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Locatie
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel (alleen voor kassastoringen) 
+31 (0)20 229 29 29

Mail voor support
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.