digitale kassabon

Digitale kassabon

Een digitale kassabon is niet alleen handig en goed voor het milieu, het bied daarnaast ook extra marketingkansen voor jou als ondernemer. Onze slimme kassasoftware is hier volledig op ingericht. Met één druk op de knop verstuur je jouw klant zijn of haar digitale kassabon.

Handig voor de klanten en goed voor het milieu


Printen of e-mailen de keus ligt bij jouw klant. Eén ding is zeker; een handige functie is het zeker. Een digitale kassabon raakt de klant minder snel kwijt. Daarnaast heeft het ook nog eens een positief effect op het milieu. 

Kansen voor marketing

Een digitale kassabon is een schat aan informatie. Voor het verzenden van een digitale kassabon geeft de klant zijn of haar e-mailadres. Geeft de klant daarnaast ook toestemming voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief of speciale aanbiedingen, dan is jouw extra communicatiekanaal geopend. OP deze manier blijf je in contact met klanten, kun je de nieuwe collectie presenteren of gerichte aanbiedingen versturen.

Een kassa die met je meegroeit

Een slimme kassa van Latest Collection kent naast de digitale kassabon nog meer handige functies. Bovendien is ons systeem gebruiksvriendelijk, mooi vormgegeven en overzichtelijk ingericht, zodat je ook echt direct aan de slag kunt. Ben je enthousiast en wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op met ons salesteam.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram