Retail

Softwear en PAY.

Alle cases
Het controleren van betalingen kost tijd die we je graag besparen. Daarom heeft Softwear een koppeling gemaakt met PAY. PAY. biedt betaaloplossingen voor e-commerce, fysieke retail, pinautomaten, betaallinks en QR-codes. Het grote voordeel hiervan is dat al je betaalverkeer via één partij loopt, zowel pin als online. Zo gaat controleren een stuk sneller.
automatiseren voorraad en artikelen etalagepoppen

Softwear en PAY.

PAY. biedt betaaloplossingen voor e-commerce, fysieke retail, pinautomaten, betaallinks en QR-codes. Het grote voordeel hiervan is dat al je betaalverkeer via één partij loopt, zowel pin als online. Zo gaat controleren een stuk sneller.

PAY. en Ecwid bij een partial refund

Je kan als winkelier met een partial refund (gedeeltelijke retour van een verkoop) te maken krijgen. Sommige betaaloplossingen zetten van een retourorder automatisch alle artikelen terug in de voorraad, óók de artikelen die niet zijn geretourneerd. Daardoor kan het gebeuren dat klanten online artikelen kopen die je niet meer hebt.

Upgrade Miinto-tool i.c.m. Ecwid webshop

Hoe vaker klanten jouw kleding online tegenkomen, hoe groter de kans dat ze die kopen. Daarom staan je artikelen waarschijnlijk niet alleen in je eigen webshop, maar ook op diverse platforms. Hoe fijn zou het zijn als je beelden van je collectie maar één keer hoeft te uploaden om ze online zichtbaar te maken. Dat kan!

Verkoopkansen via outletplatform To Be Dressed

Op to-be-dressed.nl kan kleding, schoenen en accessoires gekocht worden van kwaliteitsmerken met een flinke korting. Dit online outlet-platform biedt winkeliers een extra kans om hun collecties aan te bieden.

Sneller en foutloos pinnen

In de winkel wil je dat pinbetalingen snel afgehandeld worden, maar ze moeten natuurlijk wél 100% kloppen. Dat kan door je pinautomaat te koppelen aan je kassa. Het te betalen bedrag wordt automatisch doorgestuurd aan het pinapparaat. Eenvoudig, snel en het voorkomt fouten.

Zelfs bij een kassastoring kunnen klanten pinnen. PAY. biedt namelijk de mogelijkheid om via een app het te betalen bedrag naar je pinautomaat te sturen.

Wil je ook je pinautomaten en kassa koppelen voor het sneller en beter afhandelen van pinbetalingen?
Mail voor meer informatie naar help@softwear.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Latest Collection by Softwear stuurt regelmatig een korte nieuwsbrief met informatie over producten, diensten en aanbiedingen. Geef je nu via onderstaand formulier op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram