AVG banner hardware

Uitnodiging informatiedag AVG

Op 25 mei treedt de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, in werking. Op 14 mei organiseert Softwear opnieuw een informatiedag om u te informeren over de gevolgen die deze wet heeft voor bedrijven.
Softwear beheert mogelijk ook voor u privacygevoelige informatie over uw klanten. Op 14 mei leggen wij u uit wat u van Softwear mag verwachten rondom security en privacy en welke verantwoordelijkheden deze wet bij iedereen neerlegt.
Op deze informatiedag behandelen we de wet in het algemeen, de rol van cybersecurity, de rol van derden en uw rol.

Iedere ondernemer krijgt met deze wet te maken, of u nu persoonlijke informatie van uw klanten beheert of niet. U heeft immers personeel en slaat gegevens van hen op. Ook daarop is de wet van toepassing.
Mocht privacygevoelige informatie lekken dan kan dat vervelende consequenties hebben zoals reputatieschade en hoge boetes. Kom daarom naar de Softwear informatiedag AVG op 14 mei en laat u informeren.

Meld u aan via help@softwear.nl

Locatie:

Body Fashion Center
Veluwezoom 7
1327 AA Almere

Aanvang: 10:00 uur
 

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Kom langs
Merwedeweg 6
3621 LR  Breukelen

Bel ons
+31 (0)20 229 29 29

Mail ons
help@softwear.nl

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.